top of page

Plastik Civata Teknik Veri

Plastiklerin kendine has özellikleri nedeniyle, yeni, ucuz inşaat olanakları ortaya çıkmaktadır. Plastik ürünler, örneğin cıvata veya somun, dahil olmak üzere birçok avantaja sahiptir. elektrik yalıtımı, düşük ağırlık, esneklik, süneklik, kolay işlenebilirlik, korozyon direnci, kimyasallar ve çevresel etkiler. Plastikler ayrıca nihai ürünle renk uyumu sağlar.


Poliamid 6 veya 6.6 Germe, yorulma, darbe, sürtünme ve aşınmadan dolayı çok iyi mekanik özellikler. Solventlere karşı iyi direnç: yağlar, benzin, benzol, aseton. Seyreltilmiş asitlerin çoğuna duyarsız. Neredeyse enflamatuar, hatta kendi kendini söndüren.


Poliamid 6 veya 6.6 GF Aşağıdaki aralıktaki özellikler PA veya 6.6 ile karşılaştırıldığında güçlendirilmiştir: daha iyi çekme ve bükülme mekanik özellikleri. Daha iyi termal parametreler.


HD-PE yüksek basınçlı polietilen Mükemmel elektrik yalıtımı, düşük kayıp faktörü, yüksek direnç, şekil değişikliklerine karşı direnç ve düşük sürtünme katsayısı.

Poliasetal POM



İyi kimyasal özellikler, iyi mekanik özellikler (yorulma direnci). Uzun süre sonra yüksek boyutsal kararlılık, küf ve toprak depolamaya duyarsız.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page